Het team achter Marcel& Co

Marcel, Helna en Iris hebben een lang en ver verleden samen. Ze hebben alle drie gewerkt voor een productleverancier op vaktechnisch vlak. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van hoofdhuid, kleur & kniptechnieken, en vele andere behandelingen. Saloua is onze ‘spin in het web’ Het geven van een juist en passend behandel/product advies, waardoor u tevreden de salon verlaat is voor ons het allerbelangrijkste.

Wat hebben wij u te bieden:

Alles op het gebied van vernieuwing en beleving.

Denk hierbij aan de perfecte coupe, kleuring, keratine behandeling, haarverlenging, make-up advies en dé perfecte klant beleving. 

Kortom u zult de ongedwongen, maar hartelijke sfeer in de salon als een waar uitje ervaren.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies en hou onze social media kanalen in de gaten voor o.a. acties, speciale aanbiedingen, VIP avonden, productadvies en tips.

Tot snel bij Marcel&Co

marcel bakker

Marcel: Dames en de perfecte herenkapper, kleur en hoofdhuidspecialist. Door zijn enorme vermogen de kalmte te bewaren zul je je bij ons te allen tijde thuis voelen en de rust ervaren.

Helna: Dameskapper, Kleur en productspecialist, Keratine behandelingen en gaat zich specialiseren in Haarwerken. Helna: “ik vind het heerlijk om in alle rust de klant van het juiste advies te voorzien: wat voor diegene belangrijk is, het luisteren naar de wens van de klant om een advies op “maat” te kunnen geven.”

Iris: Dames en herenkapper, kleurspecialist, visagiste en heeft zich gespecialiseerd in lang haar, bruidskapsels en Keratinebehandelingen. “Ik kijk naar het totaalbeeld van mijn klant, niet alleen naar het haar maar ook wat het totaalplaatje is van een persoon.”

Saloua: Onze “spin in het web” Zij draait werkelijk nergens haar hand voor om. “Het samenwerken en vertrouwen is erg belangrijk voor mij.”