marcel en co

De salon door de jaren heen

Na de Olympische Spelen van 1928, is de Stadionbuurt Amsterdam Zuid verrezen. Waarna de Kapsalon in 1931 haar deuren opende op de stadionweg 287. En hier zitten wij nog steeds, met dezelfde voordeur.

Tot en met de jaren 60 waren de heren en damesafdeling strikt gescheiden van elkaar met een muur tussen beide salons, met een kassa luikje die van beide kanten te bedienen was. Toen de 2e generatie kappers begon is deze muur verwijderd en stond er een open vitrinekast met stoelen voor de wachtende heren aan de heren-kant en een bank met 2 droogkappen er boven aan de dames-kant.

In de jaren 60, werd de kapsalon alleen nog gescheiden door een leestafel in het midden met stoelen er om heen. In de overgangsfase van de 2e naar de de 3e generatie (Waar Marcel zijn intrede deed), is er aan de achterkant van de salon een uitbouw gekomen voor de wachtende klanten, dit om een nieuwe verandering in de salon te laten plaats vinden. Dames en heren worden vanaf dat moment min of meer door elkaar in de hele salon behandeld.

En nu is het wederom tijd om verder te transformeren zodat wij u een nog betere salon ervaring kunnen bieden!

Bij een nieuw tijdperk hoort een nieuwe naam MARCEL &CO